Syväpuhdistavat & kiinteyttävät tuotteet:

Prestige22 Alpha & Beta soap
Syväpuhdistava kasvosaippua poistaa kevyesti ihon pintakerrosta. Ei silmämeikin poistoon eikä silmänympäryksille. Käytä aamuin, illoin. Pese runsaalla vedellä.
Kaikille ihotyypeille.


Prestige22 Retinol mask
Alpha Retinol-naamio stimuloi, elävöittää ja parantaa solujen uudistumista yhdessä keramidien kanssa.Poistaa sarveiskerroksen ja hajottaa orvaskeden ylimmän kerroksen. Sisältää mm. Retinolia, Arabian kahvipavun kuorta.

Levitä puhtaalle iholle silmänympäryksiä varoen. Vaikutusaika 9 minuuttia ja pesu pelkällä vedellä. Käytä 1-2 krt viikossa.
Kaikille ihotyypeille.


Prestige22 Skin youth restore mask
Tehokkaasti kiinteyttävä ja kosteuttava mineraalinaamio. Sisältää mm.puhdistavaa vihreää savea ja soijaproteinia.

Levitä ohut kerros puhtaalle iholle välttäen silmänympäryksiä ja anna kuivua n.9 minuuttia. Pese pelkällä vedellä. Käytä 1-2 krt viikossa.
Kaikille ihotyypeille.Kasvoja kohottavat tuotteet:

Prestige22 Lifting serum
Tehokas ja nopea kohotus kasvoille ja silmäluomille. Välitön ja pitkäkestoinen vaikutus peptidien ansiosta. Elastaani, retinoli ja kollageeni korjaavat ja suojaavat ihokudosta pitkään. Prestige Lifting serum perustuu bioteknologisesti mikrolevään, joka suojaa ihosoluja ja stimuloi kollageenin muodostumista. 14 päivän käyttö vähentää merkittävästi ryppyjä ja samalla kohottaa ja kiinteyttää ihoa.

Levitä ohut kerros iholle leukaperistä ylöspäin pyörivin liikkein yläluomille ja otsaan asti. Anna imeytyä kunnolla. Päivittäiseen käyttöön. Kaikille ihotyypeille.


Prestige22 Age Recovery
Poistaa ryppyjä, lisää volyymia, kohottaa ja kiinteyttää nopeasti ja pitkään. Prestige22 Age Recovery on mullistava yhdistelmä, joka perustuu kolmeen vaikutukseen:

-vähentää juonteita ja ravitsee ihoa
-kohottaa nopeasti ja pitkään
-täyttää ryppyjä ja lisää volyymia

Sisältää mm. pentapeptidi-3, soijaproteini.

Paras hyöty saadaan aikaan käyttämällä Prestige Age Recoverya kerran päivässä 45 päivän ajan. Tulokset kestävät kaksi kuukautta.

Käytä puhtaalle iholle.Levitä ohut kerros kasvojen juonteisiin ja ryppyihin esim.suun ympäryksiin, silmien ympäryksiin, ala-ja yläluomiin,otsan pysty-ja vaakajuonteisiin pyörivin liikkein. Anna imeytyä kunnolla. Käytetään kerran päivässä. Kaikille ihotyypeille.Kosteuttavat & ravitsevat tuotteet:

Prestige22 Cellular Repair Cream SPF 25
Päivävoide joka kiinteyttää ja vähentää pieniä ryppyjä. UVA-suoja 25. Kosteuttaa tehokkaasti ja stimuloi kaikkia tärkeitä ihon ja epidermin välisiä proteiineja sekä aktivoi ihonväriä. Lisää elastisuutta ja kimmoisuutta. Tehokas antioksidantti: parantaa ihon säihkyvyyttä.
Sisältää mm. Hyaluronihappo.

Levitä puhtaalle iholle ohut kerros pyörivin liikkein ja odota kunnes voide on täysin imeytynyt. Päivittäiseen käyttöön. Kaikille ihotyypeille.


Prestige22 Active Renewal Eye Cream
Turvotusta laskeva silmänympärysvoide vähentää ryppyjä,lisää kimmoisuutta ja kiinteyttää. Kosteuttaa tehokkaasti.

Sisältää mm. Hyaluronihappoa, luonnollisia öljyjä.

Levitä puhtaalle silmänympärysiholle ohuelti pyörivin liikkein. Anna imeytyä kunnolla. Päivittäiseen käyttöön.


Prestige22 Wrinkle Eraser Mask
3 in 1: Täyttää, hoitaa ja pohjustaa meikin.

1. Täyttää hienoja juonteita ja ihohuokosia
2. Monivitamiinit hoitaa kasvojen ihoa ja silmänympäryksiä
3. Kevyt pohjustus meikille, tehden pehmeän, marmorisen ihon pinnan

Wrinle Eraser Mask täyttää juonteita ja tasoittaa ihon väriä ja ihohuokosia. Käytetään meikkipohjan alle siloittamaan iho marmorisen tasaiseksi ja pehmeäksi.
Käyttö: Levitä ohut kerros puhtaille kasvoille pyörivin liikkein.Ei pestä eikä pyyhitä pois. Anna imeytyä, jonka jälkeen voit tehdä meikkipohjan.
Kaikille ihotyypeille.Anti-aging yövoiteet:

Prestige22 Restore Night Cream
Yövoide palauttaa ihon kimmoisuuden, hoitaa ja kosteuttaa. Voimakas antioksidantti. Luonnolliset öljyt hoitavat ihoa tehokkaasti.

Sisältää mm. Pentapeptidi 3, soijaproteiini, ternimaito.

Levitä puhtaalle iholle ohut kerros pyörivin liikkein.Anna imeytyä kunnolla.
Päivittäiseen käyttöön. Kaikille ihotyypeille.