Tuotekehitys infoa:

Prestige 22 luotiin laboratorioissa, joilla on yli 30 vuoden kokemus kosmetiikka-alasta sekä Yhdysvalloista että Euroopasta. Nuo laboratoriot ovat olleet luomassa eräistä tunnetuimmista kosmetiikkamerkeistä ja tehneet menestyksekkäitä kosmetiikkasarjoja. Niiden erityisaloina ovat molekyylikemia ja bioteknologia, mikä ansiosta ne ovat tuottaneet huippuluokan kosmetiikkatuotteita sekä useita innovatiivisia patentteja alallaan. Yksi maailman parhaista laboratorioista on varustettu huippuluokan tutkimuslaitteistoilla, ja se tuottaa aktiivisia ja luonnollisia kosmetiikkatuotteita. Laboratoriotiimiin kuuluu dermatologeja, kemistejä, tohtoreita ja kokeneita laborantteja, jotka ovat kehittäneet menetelmän hedelmien ja vihannesten uuttamiseen. Tämä patentoitu menetelmä ei vahingoita niiden ominaisuuksia, eikä sarjassa ole käytetty eläinkokeita.

Prestige22-sarja kehitettiin edistyksellisellä Swiss Bio Technologyllä. Kehittämisessä hyödynnettiin parhaita aktiivisia peptidejä ja edistyksellisimpiä raaka-aineita. Tulokset ovat tarkkoja, nopeita ja terveellisiä. Tuotteet on testattu kliinisesti Vitron ja Vivon laboratorioissa.

Prestige Anti-aging sisältää:

 • Palmitoyl Isoleucine – Voluform – Täyttää rypyt sisältäpäin.
  Volyymiefekti: adipocytes.
  Kiinteyttävä efekti: fibroblasts.
  Detox-efekti: proteasome.
 • Tiliroside – Tulehduksia vastaan; antioksidantti; antiallergeeni; hidastaa ikääntymistä.
 • Pentapeptide-3
  Paikallinen vaihtoehto injektioille.
  Intensiivinen ryppyjä poistava vaikutus erityisesti juonteita vastaan.
  Estää lihasten supistumista AChR-reseptorin antagonistina.
 • Palmitoyl Tripeptide-5, Synthetic tripeptide vahvistaa kollageenisynteesiä TGF-β-stimulaatiolla; poistaa kaikentyyppiset rypyt.
 • Colostrum Whey -maito.
  Nuoruutta pidentävä yhdistelmä luonnollisia ravintotekijöitä (oligopeptides, aminohapot, vitamiinit, mineraalit), ylläpitää ja palauttaa ihon nuorekkuuden, virkistää ihoa ja edistää kollageenin muodostumista.
 • Sodium Hyaluronate Sitoo ihoon suuria määriä kosteutta ja tuo näin elastisuutta ja kylläisyyttä.

Tietoa meistä:

Rakkauteni ja intohimoni kauneutta ja estetiiikkaa kohtaan alkoin 1960-luvulla, kun isoäitini Ursula avasi pienet hajuvesikaupan täynnä parfyymien, voiteiden ja uutteiden taianomaisia tuoksuja. Aina siitä lähtien olen ollut kiinnostunut ja kokeillut jokaista markkinoilla olevaa korkealaatuista luonnontuotetta samalla opiskellen, lukien ja oppien lisää lääketieteellisestä ja kliinisestä kosmetiikasta. Etsin luonnontuotteita, jotka tekevät ihon nuoremmaksi, peittävät rypyt, palauttavat kadonneen volyymin, kohottavat ja kiinteyttävät ihoa ja palauttavat ulkonäkömme sellaiseksi kuin se oli vuosia sitten. Etsiessäni uusia kosmetiikkatuotteita ja teknologioita saivat minut muodostamaan loistavan tiimin.

Prestige22 on korkealaatuinen, edistyksellinen ja tehokas kosmetiikkasarja.